Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Megogo зберіг нерви українцям? Збірна України розгромно поступилася румунам у своєму стартовому матчі на Євро 2024

Сьогодні, 17 червня, збірна України стартувала на Євро 2024, що проходить у Німеччині. “Синьо-жовтим” протистояла збірна Румунії. Втім, українці змогли побачити лише півтора тайми, адже медіасервіс Меgogo “ліг” у прямому і переносному значенні

Ділиться Інформатор

На 22 хвилині матчу чудову можливість відкрити рахунок у матчі мав нападник збірної України Артем Довбик. Через три хвилини свій момент мали вже румуни, але на виході зіграв Лунін. Помилка нашого голкіпера на 29 хвилині, коштувала пропущеного м’яча. Станчу скористався моментом і забив чудовий гол з-за меж штрафного.

Румунія – Україна — 1:0 
29′ Cтанчу

Забитий гол підбадьорив румунів, які тиснули на захист українців. На 35 хвилині збірна України провела перспективну контратаку, однак удар Михайла Мудрика пройшов повз ворота голкіпера збірної Румунії. На 38 хвилині той же Станчу полоскотав нерви усіх українців, адже гостро закрутив м’яч у ствір воріт Луніна. На цей раз Україну врятував каркас воріт. До кінця першого тайму, українці робили спроби зрівняти рахунок, проте безрезультатно.

Перший тайм закінчився мінімальною перевагою збірної Румунії — 1:0 

Другий тайм активніше розпочали збірники нашої держави. На 48 хвилині ударом по воротах відзначився Георгій Судаков сильно, втім надто вище воріт.

На 51 хвилині, Віктор Циганков заробив кутовий удар, який гравці нашої збірної розігрували. Михайло Мудрик показав індивідуальні якості та намагався ввійти в межі штрафного Румунії. Вдалося, однак удар у Михайла вийшов не точним.

Румунія – Україна — 2:0 
53′ Марін

На 53 хвилині матчу, наша збірна пропустила 2 м’яч – Разван Марін реалізував момент. Через 4 хвилини, румуни забили третій м’яч — Дрегуш став автором третього м’яча.

Румунія – Україна — 3:0 
57′ Дрегуш

Здавалося після третього м’яча Megogo сказилося, адже спочатку зникла картинка трансляції, через що згодом вибачилися коментатори. За мить додаток повністю лягнув.

Єдиний шлях дивитися, навіть не так, слухати, був на радіо Промінь.

Скріншот проблем із запуском Меgogo

Нам залишалося нервово оновляти Гугл, щоб розуміти яка ситуація у матчі. Станом на 75 хвилину матчу рахунок залишався незмінним 3:0. Зрештою навіть маніпуляції із зміною пристроїв не дали ніякого результату – на телевізорі та на телефоні медіаплатформа Megogo не подавала ознак життя. Ми сліпо дивилися у невідомість, не розуміючи, що ж твориться на Альянц Арені у Мюнхені.

Скриншот із додатку Меgogo одного із журналістів Інформатор Калуш

Навіть у матчі із міцною збірною Німеччини, наші збірники виглядали жвавіше та активніше. Відчуття, що підопічні Реброва недооцінили суперника і вийшли вже фаворитами гри. Однак, румуни поклали на лопатки збірну України з футболу. Чи то DDoS атака чи то Мegogo зберіг нерви українським вболівальникам, але ніхто з України не міг переглянути матч після 60 хвилини.

“Брутальний Футбол” повідомив, що є перший удав у площину воріт від українців, втім мало хто його побачив. Станом на 87 хвилину, збірна України поступалася румунам із розгромним рахунком 3:0. Напевне лише диво врятує нашу команду. Нервове оновлення стрічки Google, нічого не дало. 90+3 – рахунок незмінний.

Пролунав фінальний свиток, що знаменує те, що наша збірна поступається у своєму першому поєдинку на Євро 2024. Вболіваємо за збірну у наступних матчах.

Фахівці Меgogo принесли свої вибачення за збій трансляції і відповіли, що працюють над усуненням технічним проблем. За попередніми даними, стався збій у мережі постачання контенту. Причина – погодні умови.

Скріншот із сторінки Megogo Спорт у Інстаграм

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору