Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Військовий із Калущини здобув “срібло” на змаганнях серед ветеранів у Тернополі

Військовослужбовець із Негівців Калуського району — Андрій Насада брав участь у складі збірної Прикарпаття на змаганнях серед ветеранів “Звитяга нескорених”, що проходили у Тернополі. Воїн із Калущини здобув для Івано-Франківщини срібну медаль у індивідуальному заліку.

Ділиться Інформатор, покликаючись на голову Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук

Про звитягу воїна із Калущини у складі збірної Прикарпаття повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації. Андрій Насада здобув срібло у індивідуальному веслуванні. Окрім нього, срібні нагороди здобули Юрій Гапончук та Євгенія Ходак.

“Наша команда виборола у командному веслуванні. Срібні нагороди в індивідуальному веслуванні здобули Юрій Гапончук, Андрій Насада та Євгенія Ходак. З аеробайку срібло змагань привезла Євгенія Ходак, бронзова нагорода – в Олександра Євтушенка. А також срібну нагороду у віджиманні штанги лежачи виборов Іван Кушнір”, — зазначила очільниця Прикарпаття.

Андрій Насада. Фото: Івано-Франківська ОДАЗбірна Прикарпаття на змаганнях серед ветеранів “Звитяга нескорених”, що пройшли у Тернополі

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

 

Нагору