Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Що робити, якщо Айпад не включається і не заряджається? 

Що робити, якщо Айпад не включається і не заряджається? 

iPad цілком заслужено вважається одним із кращих планшетів із погляду функціональних і технічних можливостей. Гаджети з яблучним логотипом надійні та зручні в користуванні. Проте не виключена ситуація, коли ваш улюблений Айпад із незрозумілих причин перестає заряджатися або ж і зовсім не вмикається. Спробуємо розібратися, чому так відбувається.

IPad не заряджається

Якщо планшет працює добре й неочікувано перестає реагувати на кабель зарядного пристрою, потрібно спробувати виправити проблему самостійно. По-перше, огляньте стан адаптера та кабелю вашого iPad Air. Наявність видимих механічних пошкоджень вказує на необхідність купити новий аксесуар.

Інші поради, що допоможуть виправити проблему:

  • візуальний аналіз гнізда зарядки. Дуже часто проблеми із заряджанням виникають через його засмічення. Гніздо можна обережно почистити зубочисткою, а потім протерти злегка змоченою в спирті серветкою;
  • активувати авіарежим. Не рідко ця дія допомагає виправити ситуацію;
  • перезапустити гаджет. Є ймовірність системного збою, тому перезавантаження iPad  може стати рятівним кроком.

Що робити, якщо Айпад не включається і не заряджається? 

У тому випадку, якщо ви використовуєте неоригінальні аксесуари для зарядки, а бюджетні аналоги, швидкість та якість заряджання пристрою можуть бути незадовільними.

Контакт Айпада з водою, падіння гаджета та інші дії, що могли стати причиною серйозних пошкоджень, є вагомою причиною термінового звернення до сервісного центру.

IPad не включається

Коли Айпад раптово вимкнувся і не реагує на спроби його запустити, насамперед треба впевнитися, що акумулятор має достатньо енергії для виконання цих дій. А далі шукати інші шляхи розв’язання проблеми.

Примусовий перезапуск

Насамперед потрібно зробити жорстке примусове перезавантаження гаджета. Для цього виконайте наступні дії:

  • утримуйте декілька секунд клавішу «Додому»;
  • додатково затисніть кнопку «Живлення»;
  • продовжуйте утримувати клавіші протягом 10-15 секунд. Або ж до появи фірмового логотипу бренду на екрані вашого Айпада.

Цей метод є дієвим у випадках, коли стався збій програмного забезпечення.

Запуск оновлення або відновлення

Фірмові яблучні гаджети мають таку опцію, як режим DFU (відновлення iOS). Запустити процес відновлення ОС досить просто, для цього не потрібні спеціальні знання чи навички.

Що робити, якщо Айпад не включається і не заряджається? 

  1. За допомогою кабеля під’єднайте iPad до комп’ютера чи ноутбука.
  2. Утримуйте клавіші «Живлення» та «HOME» до того моменту, поки відкриється програма iTunes.
  3. Слідкуйте за інформацією на екрані свого ПК. Пристрій має автоматично виявити Айпад і запропонувати оновлення або відновлення системи.
  4. Спочатку спробуйте оновити гаджет. Якщо це не допомогло виправити проблему, то запустіть процес відновлення.

Якщо ці поради не допомогли запустити iPad, не варто експериментувати з іншими програмами та утилітами, а звернутися за допомогою до спеціалістів із ремонту та обслуговування «яблучної» техніки.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору