Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На стадіоні “Хімік” провели спортивні естафети для калуських діток

На стадіоні "Хімік" провели спортивні естафети для калуських діток

Інструктори комунального підприємства “Спорт-Арена” провели для діток фізкультурно-оздоровчий захід “Активні діти – здорові діти”.

Пише Інформатор.

Сьогодні, 20 червня, на стадіоні “Хімік” зібрались дітки віком від 5 до 8 років, щоб взяти участь у веселих естафетах. Перед початком змагань усі зробили спеціальну розминку, щоб розігріти усі мʼязи. Після цього діти поділились на дві команди: Сонечко та Сіґма. Змагаючись вони виконували вправи зі стрибками, різними видами бігу, ігри з мʼячами та кільцями.

Інструктор-методист комунального підприємства “Спорт-Арена” пані Оксана розповідає, що такий захід проводять вперше, але готові залучати до таких подій діток з інших літніх чи пришкільних таборів:

“Ми тільки за, якщо хтось має бажання так само привести діток. Ми можемо активно проводити у нас на стадіоні чи на стадіоні школи різні ігри. У нас є безліч інвентарю з яким можна придумати різні рухові активності та ігри”.

В підсумку діти отримали в подарунок альбоми з фломастерами та блискітками. Як усе відбувалось, ви можете поглянути у нашому прямому ефірі:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору