Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Галицький лев: збірна України здобуває вольову перемогу над Словаччиною

Сьогодні, 21 червня, збірна України провела другий поєдинок на Євро 2024. Цього разу суперниками українців стала збірна Словаччини. Наші козаки здобули вольову перемогу із рахунком 1:2. Героєм матчу став львів’янин Роман Яремчук

Ділиться Інформатор.

Від самого початку матчу збірна Словаччини штурмувала ворота Анатолія Трубіна. Голкіпер збірної України неодноразово рятував українців.

На 17 хвилині Бражко сфолив поблизу нашого штрафного і арбітр призначив штрафний на користь Словаччини. Трубін відбив удар. Однак вже за хвилину, на 18 хвилині Шранз реалізував свій момент і забив у ворота нашої збірної.

Словаччина – Україна – 1:0
18ʼ
Шранз

Джерело: Megogo

Гол збірної Словаччини можна переглянути за посиланням

На 22 хвилині Мудрик здійснив удар по воротах, однак прямо у руки голкіпера. Словаки першу частину гри більше контролювали м’яч. Вже за 5 хвилин, на 27 хвилині матчу, Мудрик вивів один на один Довбика, проте захисники кинулися під удар нападника нашої збірної. На 28 хвилині українці розіграли 2 штрафні, загострюючи свої атаки, але м’яч зрадливо пролітав повз ворота.

На з4 хвилині, ефект зрадливості було підтверджено, адже із 3 ударів – Удар Тимчика потрапив у каркас воріт, а під два удари підставилися захисники. Зрештою, удари збірною у площину воріт є добрим знаком, але їх потрібно максимально реалізовувати. За хвилину, Мудрик на швидкості різко змінив напрямок, але Дубравка відбив м’яч.

На 42 хвилині Ганско сфолив на Ярмоленку. Арбітр призначив перспективний штрафний удар. За хвилину свій момент мали вже словаки, але Трубін здійснив чудовий сейв.

Перший тайм завершився мінімальною перевагою збірної Словаччини

“Слабенько грають наші. Мали моменти, але ніц. Другий програш – рюкзак і додому”, – скаржиться вболівальник зі стажем на гру збірної на Євро

Другий тайм був не без нервів, адже українцям слід було відіграватися, що вдалося зробити на початку другого тайму. На 54 хвилині матчу, спільними зусиллями збірна України зрівнює рахунок. Дебʼютний гол на Євро 2024 забив Микола Шапаренко.

Словаччина – Україна – 1:1
54ʼ
– Шапаренко

Джерело: Megogo

Гол Шапаренка можна переглянути за посиланням

Забитий мʼяч додав впевненості нашій збірній, які активніше почали грати. Атаки ставали більш гострими, саме такої гри очікували усі українці. Впевненої, активної гри. Кожен шлях починається із кроку. Шапаренко зробив цей крок, цей удар, що став поворотним моментом у грі України та Словаччини. Здавалося, що словаки втратили свою гру, а українці навпаки здобули.

Активні дії збірної України з футболу через 25 хвилин дали свої плоди. На 80 хвилині Роман Яремчук використав свій момент і реалізував момент, вивівши збірну України вперед.

Словаччина – Україна – 1:2
80ʼ
Яремчук

Джерело: Megogo

Переможний гол Яремчука можна переглянути за посиланням

Словаки не полишали надій зрівняти рахунок, а на 86 хвилині в гру вступив голкіпер Анатолій Трубін. Головний арбітр матчу компенсував 5 хвилин до матчу. П’ять нервових хвилин для усіх українців. Проте, у цьому матчі наші хлопці показали козацький характер.

У надважкому матчі збірна України здобуває перемогу над Словаччиною. Наголосимо, що перемога була присвячена дню народженню нападника збірної – Артема Довбика.

 

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору