Інформатор Калуш

ДОЛИНА

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Олега Антипова

Згадуємо Олега Антипова

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Олега Антипова — солдата 63 окремої механізованої бригади військової частини А3719.

Олег Антипов народився 15 липня 1992 року в селі Слобода-Болехівська Калуського району, мав старшу сестру. Навчався у місцевій школі. З захоплень — техніка: дуже любив ремонтувати машини.

Після школи пішов працювати. Їздив на заробітки у Польщу та Чехію, працював і в Україні. Одруженим не був.

В армії не служив. Але з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України пішов добровольцем. Пройшов навчання на Яворівському полігоні, після чого разом з побратимами захищав батьківщину на Миколаївщині, Херсонщині, Донеччині та Луганщині.

Олег був вірний військовий присязі до останнього подиху… Мріяв, що після війни повернеться додому та створить сім’ю…

Загинув 23 червня 2023 року внаслідок поранень несумісних з життям, які отримав в результаті стрілецького та танкового обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області.

Олег Антипов був люблячим, добрим, щирим сином, братом, вуйком, хресним, швагром, побратимом, кумом, другом. Так і не встиг одружитися і почути заповітне слово “тату”. Мав ще стільки планів та нездійснених мрій. Олегу назавжди 30 років, адже він не дожив три тижні до свого 31 року народження.

Похований у в селі Слобода-Болехівська.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору