Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Впав і пошкодив внутрішні органи. У Калуші терміново потрібна кров дитині

У Калуші терміново потрібна кров дитині

У хлопчика, Євгена Завадецького, який проживає в Голині та навчається в місцевому ліцеї, стався внутрішній крововилив. Учора він невдало впав із велосипеда.

Повідомляє Інформатор.

Інформація про потребу в крові для дитини оприлюднена на сторінці Калуської міської лікарні. Вона знаходиться на вулиці Каракая. Саме туди просять звертатися тих, хто може здати кров. Потрібна група крові 4+

Як пишуть “Вікна”, у Калуському відділенні переливання крові повідомили, що зранку із Івано-Франківського центру передали для дитини 450 мілілітрів крові. Учора хлопчик впав із велосипеда і пошкодив внутрішні органи. Сьогодні зголосилися допомогти четверо донорів, проте в одного з них кров взяти не вдалося. Інші — чоловік та дві жінки з Голиня — разом надали більше літра крові. Поки вона обробляється і приблизно до 16:00 буде готова.

За словами практичного психолога Голинського ліцею Марії Грицак, семирічний Єгор Завадецький закінчив цьогоріч перший клас. Він з багатодітної родини внутрішньо переміщених осіб із Херсона. У Голинь переїхали до родичів по батьковій лінії.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору