Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Калуські місячні сонати” | ФОТОРЕПОРТАЖ

В ніч на 22 червня, українці могли споглядати на “полуничний” місяць, тобто повню, яка припала на ту ніч. Кажуть, що місяць – відображення очей. Якими ці очі були в Калуші?

Ділиться Інформатор

“Полуничним” Місяць називали індіанці Північної Америки, адже в цей період відбувався збір полуниці. Тож, журналісти Інформатора вирішили перевірити наскільки супутник Землі є полуничним. Зрештою, не таким і полуничним він був, або ж ми трішки спізнилися. Проте, ділимося нашими світлинами місячної повні, що була сьогодні вночі.

Місячне світло заполонило втомлене місто, освічуючи шлях поодиноким подорожуючим, що прокладали свій шлях додому. Кожен міг побачити обриси міста, його контури і на момент перенестися на століття назад.

Місяць – відображення очей. Коли двоє дивляться на нього з різних кінців землі, вони неодмінно зустрічаються поглядами.

Ельчин Сафарлі

Кожен бачить те, що бажає бачити. Тут ми перетворили місяць на ліхтар. Місяць повільно підіймався над дахами будинків. По особливому розкрилася площа Героїв, що нібито розпочала свої історичні етюди:

Трохи фантазії і цегляні будинки під світлом Місяця стають витвором мистецтва. Щось особливе завжди відкривається вночі:

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору