Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Пам’яті Святослава Кондрата: у Болехові відбудеться дитячий турнір із футболу

Пам’яті Святослава Кондрата: у Болехові відбудеться дитячий турнір із футболу

На центральному стадіоні міста Болехова відбудеться турнір із футболу серед дітей 2012 року народження та молодших. Турнір присвячений пам’яті Святослава Кондрата — Героя, життя якого обірвалося на фронті у червні минулого року.

Повідомляє Інформатор.

Святослав Кондрат був одним із засновників патріотичної організації “Карпатська Січ” та ультрасу футбольного клубу “Прикарпаття”. У 2016-му році він брав участь в АТО на Донеччині. Коли ж війна перейшла у нову фазу — обрав для себе один із найризикованіших шляхів, ставши штурмовиком.

Детальніше про життєвий шлях захисника Інформатор днями згадував у ранковій рубриці про Героїв Калущини:

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Святослава Кондрата

Як повідомляють у Болехівській міській раді, 28 червня на центральному стадіоні міста відбудеться турнір із футболу серед дітей 2012 року народження та молодших. Участь у турнірі візьмуть 4 команди із Івано-Франківської та Львівської областей. Початок змагань о 10:00.

Один із лідерів ультрас “Прикарпаття” Михайло Стецик закликає усіх небайдужих відвідати футбольний турнір, щоб вшанувати пам’ять Святослава “Кишки” Кондрата.

“Такі турніри — це, в першу чергу, памʼять. На турнірі будуть побратими, хто зможе приїхати, бо більшість воює зараз. Це чудова нагода прийти, віддати шану Святославу і поспілкуватися з його друзями”, — закликає Михайло Стецик

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору