Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Покинуті цуценята, куріння і “Карпатнафтохім” — підсумки ще одного тижня у червні

Ще один тиждень першого літнього місяця минув дуже швидко. Та ще і доволі насичено.

Згадує Інформатор.

З очисних споруд “Карпатнафтохіму” планують масово звільнятися працівники

Працівники очисних споруд ТОВ “Карпатнафтохім” із жовтня минулого року не отримують належним чином заробітну плату. Якщо питання з електропостачання на підприємство вдалося тимчасово владнати, то проблема з кадрами стала критичною.

Розбитий заїзд до подвір’я: жителька Мислова скаржиться меру Калуша

Жителька Мислова, Уляна Дребот, яка за словами старости Любомира Гулимчука, вже протягом довгого часу проживає в Калуші і не стежить за своїм домоволодінням у селі, скаржиться на те, що під час ремонту дороги та прокладення водостічних канав у с. Мислів, працівниками КП “Калушавтодор” було зруйновано проїзд до воріт, що забезпечує доступ до подвір’я, а залишки труби було викинуто на її обійстя. Натомість, староста Любомир Гулимчук спростовує дану інформацію. Яка ж ситуація у Мислові сьогодні? Ділиться Інформатор.

Залишив коробку та втік: під притулок у Калуші підкинули одного хлопчика та трьох дівчаток

Працівники калуського притулку “Дім Сірка” повідомили про те, що невідомий чоловік привіз до притулку коробку та втік на машині. У коробці знаходилися четверо маленьких, милих та гарненьких цуценят:

“Ми протягнули 9 місяців, більше — не можемо”, — працівники очисних у Калуші прийшли до влади

Люди з жовтня минулого року не отримують заробітної плати, скаржаться, що їм не йде стаж, і не бачать іншого виходу, окрім як звільнення. З цією проблемою вони прийшли до міської ради. А там — скликали засідання комісії ТЕБ та НС і пообіцяли всіляко сприяти.

У Калуші на Підвальній сталася ДТП | ФОТОФАКТ

Дорожньо-транспортна пригода сталася між 9 та 9:30 ранку, 21 червня. Зіткнулися автівки марок “Mercedes-Benz” та “Daewoo”.

Калушанка обурюється технічним станом “Колеса огляду” у міському парку та вимагає закрити його

Нещодавно у соцмережах почалось активно поширюватись відео, де жінка разом зі своїм сином перебуває на колесі огляду у калуському парку. Його можна поглянути у нашому телеграм-каналі. У відео на спуску кабіни до низу чутно незрозумілий стукіт та тріскотіння.

За минулий рік головний поліцейський Калуша отримав дохід у майже 4 мільйона гривень

Проаналізувавши декларацію начальника Калуського відділу поліції Сергія Харіна нам вдалось дізнатись чим володіє та скільки заробляє посадовець.

Дитяче самогубство на Калущині у міжвоєнний період: що стало причиною душогубства маленького хлопчика?

Сьогодні — про досить трешовий випадок із життя Калуського повіту, що сталося у міжвоєнний період. Мова піде про село Мислів, у якому 9-річний хлопчик вчинив самогубство через страх бути покараним за те, що його впіймали за курінням біля сіна. Хлопчика було звати Микола Товстан.

“Як убезпечити дітей від куріння?” | Думки експертів

Підсумком матеріалів про куріння, які протягом місяця з’являлися на нашому сайті, став круглий стіл на тему «Як убезпечити дітей від куріння?». Ця дискусія стала не тільки своєрідним завершенням попередніх досліджень у нашому місті, але і важливою точкою дотику різних сфер впливу на молодь і пропаганду здорового способу життя.

Інформатор зібрав експертів за одним столом, щоб не тільки почути різні думки, але й знайти рішення, відчути вектор того, на що варто звернути увагу дорослим, щоб виростити здорове покоління.

Франківський виш приймає допомогу, що подолати наслідки ранкової атаки | ФОТОРЕПОРТАЖ

Вчорашній ранок для Прикарпаття був дуже тривожним. Чи не вперше з початку повномасштабного вторгнення Івано-Франківськ отримав руйнування таких масштабів від дій країни-терориста. Стало відомо, що потерпів університет Нафти і газу. Як виглядає заклад після ворожої атаки — ділиться Інформатор.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору