Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Про полеглого воїна з Болехова зняли біографічний фільм | ВІДЕО

Про полеглого воїна з Болехова зняли біографічний фільм | ВІДЕО

Близькі та друзі Святослава “Кишки” Кондрата у відео розповіли про його життєвий шлях та бойовий досвід.

Ділиться Інформатор.

В рамках серії сюжетів про полеглих на війні футбольних фанатів благодійний фонд “Трибуна Героїв” випустили біографічний фільм про мешканця Болехова Святослава Кондрата. Він був фанатом Івано-Франківського “Прикарпаття”, представником фанатського руху “Stanislawiw Ultras” та співзасновником Івано-Франківського осередку військово-патріотичної організації “Карпатська Січ”.

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Святослава Кондрата

Також Святослав у 18 років став учасником АТО, а на початку повномасштабного вторгнення знову взяв до рук зброю й став командиром штурмового відділення спецпідрозділу “Ґерць”. Загинув Святослав 20 червня 2023 року в Запорізькій області у нерівному бою з окупантом.

У біографічному відео його батьки, родичі, близькі, друзі та побратими розповідають про історії з життя Святослава та його особисті принципи.

“Це відео продовжує серію сюжетів, присвячених Героям з фанатських секторів, полеглим у війні за наше вільне майбутнє. Про відданого патріота, що присвятив своє недовге життя націоналістичній боротьбі та людину з великим майбутнім, яке, на жаль, забрала війна: розповідають його батьки, близькі друзі, одноклубники та побратими”, — зазначають в благодійному фонді.

Біографічний фільм ви можете поглянути за посиланням:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору