Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Час присвячений молитві: у Голині до Дня Конституції відбудуться нічні чування

У цю п’ятницю, 28 червня, на парафії Покрови Пресвятої Богородиці, що у Голині відбудуться нічні чування у намірі наших воїнів та перемоги України у війні.  

Ділиться Інформатор.

У День Конституції України, що відзначається 28 червня, у Голині на парафії Покрови Пресвятої Богородиці (УГКЦ) відбудуться нічні чування. Під час нічних чувань у голинському храмі відбудеться:

  • Свята Літургія;
  • молитва на вервиці;
  • наука;
  • молитви на оздоровлення;
  • адорація Святих Таїн;

Початок о 19:00

У коментарі Інформатору, сотрудник голинської церкви УГКЦ о. Микола Хомин повідомив, що такі чування відбуваються щомісяця. Моляться у намірі перемоги України у війні:

“В останню п’ятницю кожного місяця на нашій парафії Покрови Пресвятої Богородиці с. Голинь УГКЦ відбуваються молитовні нічні чування, на яких молимось особливо за перемогу людля нашої України, за Мир та Божий захист і охорону для наших мужніх Воїнів.”, — розповідає о. Микола Хомин

Священник УГКЦ додає, що на чування до Голиня приїжджають прочани з різних міст та сіл:

“Чування розпочинаються молитвою співаної вервиці, опісля Божественна Літургія (наука) та Адорація Найсвятіших Тайн. Також усім присутнім читаються молитви на оздоровлення душі та тіла! На моління приходять багато наших парафіян, і також приїжджають прочани з різних міст та сіл. (Івано-Франківськ, Калуш, Брошнів, Рожнятів, Пійло, Тужилів, Збора та інші!)”, — підсумовує о. Микола

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору