Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Кожна війна має свої втрати, але ми на своїй землі” | Історія військовослужбовця, який після поранення служить у одному із ТЦК Франківщини

24 лютого 2022 р. військовослужбовець із позивним “Комар” вступив до лав ЗСУ. Служив поблизу білоруського кордону на Житомирщинпі та на Донецькому напрямку у районі Бахмута. Псля поранення служить у одному із ТЦК Івано-Франківської області. 

Ділиться Інформатор.

Сержант Роман із позивним “Комар” із початком повномасштабного вторгнення долучився до лав ЗСУ.  Він вступив до лав 108 батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у складі якого виконував бойові завдання. Спочатку військовослужбовець служив на білоруському кордоні та Житомирщині, а далі на Донецькому напрямку в районі Бахмута. Незважаючи на переважаючі сили ворога, їм тоді вдалося стримати наступ.

“Кожна війна має свої втрати, але ми повинні усвідомити те, що ми на своїй землі і крім нас її ніхто не буде боронити, тому ми всі потрібні на фронті і ми мусимо бути разом”, — ділиться військовий.

Крім цього додає, що військослужбовці не є ухилянтами, хабарниками, а справжніми героями, що захищають нашу державність. Після повного відновлення військовослужбовець планує повернутися до своїх побратимів та продовжити службу безпосередньо на фронті до переможного кінця.
 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору