Інформатор Калуш

ВЛАДА

146 депутатів не підписалися під забороною московської церкви в Україні | Серед них — нардеп із Калуша

146 депутатів не підтримали заборону УПЦ (мп) | Серед них депутат з Калуша

Прізвище Олега Марусяка та його колег зі “Слуги народу”, “Батьківщини”, “Платформи за життя і мир” (колишньої ОПЗЖ), а також ще кількох депутатських груп і позафракційних фігурує у списку тих народних депутатів, які не поставили підписи на підтримку законопроєкту про заборону УПЦ (мп) в Україні.

Повідомляє Інформатор, посилаючись LB.ua.

Документ створила міжфракційна група, до складу якої увійшли народні депутати всіх фракцій та груп, окрім “Платформи за життя та мир” і “Відновлення України” – тобто колишньої проросійської ОПЗЖ.

У повному складі поставили підписи на підтримку законопроєкту “Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій” (№8371) представники фракції “Європейська Солідарність” та “Голос”.

Видання отримало повний список депутатів, котрі відмовились ставити підписи в документі на підтримку законопроєкту “Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій”, який передбачає заборону діяльності УПЦ (мп).

“Як керівник профільного комітету, я сподіваюся, що до наступного пленарного засідання (не раніше другого тижня липня, – ред.) кількість підписантів збільшиться. Чесно сказати, зараз мене дивує відсутність підписів людей, які, наприклад, підтримали законопроєкт в першому читанні”, — сказав виданню голова комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

Серед депутатів, які не поставили свого підпису —  народний депутат України з Калуша Олег Марусяк. Наразі Інформатор намагається отримати його коментар.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору