Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

До Калуша з безкоштовним благодійним концертом їде відомий гурт. Виступ — уже завтра

До Калуша з безкоштовним благодійним концертом їде відомий гурт. Виступ — уже завтра

Квитки на їхні концерти можуть сягати 300-500 гривень, а калушани та гості міста цього тижня матимуть нагоду послухати колектив безкоштовно. 

Інформатор розповідає подробиці.

Концерт гурту “Будьмо” запланований на 28 червня і відбуватиметься під відкритим небом — на площі Героїв. Початок — 19:00.

Артисти приїдуть в місто завдяки тісній співпраці управління культури з колегами з Івано-Франківська. А сам концерт буде присвячено Дню Конституції України.

Під час концерту можна буде задонатити будь-яку суму на ЗСУ, адже на площі буде встановлено скриньку для благодійного збору коштів. Крім того, планується благодійний аукціон. Гурт “Будьмо” усю зібрану суму передасть захисникам.

Мешканців Калуша запрошують на центральну площу міста, де буде чудова атмосфера для відпочинку на завершення робочого тижня.

Довідково: концертний ансамбль “Будьмо” створено в 2008 році композитором Володимиром Домшинським. За час свого існування побували на багатьох фестивалях та конкурсах, серед них — “Захід ХХІ століття”, “Галицький шлягер”, “Пісенна садиба”, “На хвилях Світязя” та багато інших, неодноразово виступали на заграничних сценах в Польщі, Латвії, Іспанії, Італії. Також колектив приймає активну участь в концертах військовими частинами країни для підтримки бойового духу бійців у зоні антитерористичних операцій.

У пісенному доробку колективу багато пісень, які вже полюбили слухачі, зокрема, це пісні написані корифеями української естради — композитором Володимиром Домшинським та поетом Вадимом Крищенком, а також багато українських народних та популярних пісень.

Учасники колективу: Ростислав Коваль (художній керівник), Микола Дутчак, Назар Левінський, Михайло Воробчук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору