Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Голинського першокласника, який пошкодив внутрішні органи, оперують у Києві

Голинського першокласника, який пошкодив внутрішні органи, оперують у Києві

Родині семирічного Єгора Завадецького, який нещодавно впав з велосипеда в селі Голині і серйозно травмувався, потрібна фінансова підтримка. Хлопчика сьогодні мають оперувати у Києві.

Про це на своїй сторінці повідомила мама дитини Анастасія Завадецька, передає Інформатор.

Йдеться про хлопчика, який проживає в Голині та навчається в місцевому ліцеї. Після падіння з велосипеда у нього стався внутрішній крововилив. Це сталося минулого тижня і дитині терміново була потрібна кров від донорів.

Зі слів його мами, медики діагностували у нього сильний забій черевної стінки і гематому на печінці. Спершу допомогу надавали калуські лікарі: його було прооперовано. Але в наступні дні його стан залишався важким і не поліпшувався. Тому Єгора перевезли в Івано-Франківськ, де він пробув у лікарні ще два дні.

“Йому нічим не змогли допомогти і відправили в Київ. Після обстеження в лікарні “Охматдит” йому призначили операцію на завтра (на сьогодні, 27 черня. — Авт). Молимося і сподіваємося на краще”, — пише жінка.

Також вона залишила реквізити картки для тих, хто може і хоче допомогти: 4790 7299 2745 1294 (Ощадбанк)

Нагадаємо, що допомоги також потребує військовослужбовець, який мешкає у Рожнятові: Ігор Лещишин потребує коштів на операцію по видаленню частини легень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору