Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Болехівщині чоловік нарубав буків на 53 тисячі гривень. Його судитимуть

На Болехівщині чоловік нарубав буків на 53 тисячі гривень. Його судитимуть

До суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної порубки та перевезення незаконно зрубаної деревини. Правопорушення скоєно в адміністративних межах села Тисів.

Про це Інформатору повідомили у Долинському відділі Калуської окружної прокуратури. За її даними, порубка дерев заподіяла філії “Болехівське лісове господарство” державного спеціалізованого господарського підприємства “Ліси України” шкоду в розмірі 53 тисячі гривень.

“Встановлено, що правопорушник, перебуваючи в адміністративних межах села Тисів Калуського району Івано-Франківської області здійснив порубку дерев породи бук сироростучий, після чого перевіз їх по місцю свого проживання, чим заподіяв істотну шкоду навколишньому природному середовищу”, — інформують у відомстві та додають, що 10 тисяч гривень правопорушник уже відшкодував.

Наразі Долинським відділом Калуської окружної прокуратури заявлено позов до правопорушника в інтересах держави про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням на суму 43 тисячі гривень. На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді суду.
Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору