Калуш До сайту

На Болехівщині чоловік нарубав буків на 53 тисячі гривень. Його судитимуть

До суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної порубки та перевезення незаконно зрубаної деревини. Правопорушення скоєно в адміністративних межах села Тисів.

Про це Інформатору повідомили у Долинському відділі Калуської окружної прокуратури. За її даними, порубка дерев заподіяла філії “Болехівське лісове господарство” державного спеціалізованого господарського підприємства “Ліси України” шкоду в розмірі 53 тисячі гривень.

“Встановлено, що правопорушник, перебуваючи в адміністративних межах села Тисів Калуського району Івано-Франківської області здійснив порубку дерев породи бук сироростучий, після чого перевіз їх по місцю свого проживання, чим заподіяв істотну шкоду навколишньому природному середовищу”, — інформують у відомстві та додають, що 10 тисяч гривень правопорушник уже відшкодував.

Наразі Долинським відділом Калуської окружної прокуратури заявлено позов до правопорушника в інтересах держави про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням на суму 43 тисячі гривень. На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді суду.
Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08