Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Винниченка замість житлового будинку можуть з’явитися місця для торгівлі

На Винниченка замість житлового будинку можуть з'явитися місця для торгівлі

Власник звернувся до міської ради з заявою про зміну цільового призначення земельної ділянки, що на вулиці Винниченка, 23 у Калуші.

Повідомляє Інформатор.

Йдеться про приватну територію на вулиці Винниченка, 23, в Калуші, площею 971 кв. метр. На ній зараз є старий будинок (межує із автомийкою), повідомили під час засідання депутатської комісії з питань будівництва та землеустрою.

Власник просить міську раду змінити цільове призначення ділянки з земель “для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)” у “землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”.

Рішення виноситимуть на розгляд депутатів Калуської міської ради, але попередньо, законодавчих підстав для відмови людині немає. Відповідно до розробленого проєкту рішення, дозвіл планують надати, проєкт землеустрою затвердити, а в документі прописати, що землекористувач має забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі та не чинити перешкод при будівництві нових.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору