Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Кожна її перемога саме для тата”, — калушанка Христина Демчук виборола медаль на Чемпіонаті Європи

"Кожна її перемога саме для тата", — калушанка Христина Демчук виборола медаль на Чемпіонаті Європи

Наші спортсмени продовжують здобувати медалі на міжнародних змаганнях.

Ділиться Інформатор.

З 24 по 30 червня, у сербському місті Новий Сад проходять змагання в рамках Чемпіонату Європи з вільної та греко-римської боротьби “U17”.

Після річної перерви взяли участь й калуські спортсмени.

І вже у четвер, 27 червня, Україна здобула першу бронзову медаль у ваговій категорії 73 кг. Її виборола Христина Демчук, вихованка калуської дитячо-юнацької спортивної школи, перемігши представниць з Румунії, Латвії та Сербії.

“Рік в якому ми не брали участь у змаганнях дається нам в знаки. Зараз ми розуміємо де не відчуваємо, не добігаємо, не допрацьовуємо. І відповідно розуміємо, що в умовах війни ми живемо в стресі. Перш за все, бо у нашої Христини батько воює. Тобто у неї складна ситуація в плані переживань, нервів. Але кожна її перемога саме для тата, який привів її в зал, та доклав дуже багато зусиль для її спортивної кар’єри. І щодня він підтримує її та допомагає їй знаходячи кожну хвилину, кожну секунду, щоб бути з нею на зв’язку, підтримати її як в тренувальному процесі, так і змагальному”, — поділилась з місця події директорка ДЮСШ, Мар’яна Квятковська..

Окрім цього калуські спортсмен націлені привезти додому ще медалей:

“У нас уже є три бронзи. Сьогодні ще одна фіналістка і ще дві дівчинки будуть змагатися за бронзу також. Надіємося на добрий, позитивний результат”, — додала Мар’яна Квятковська.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору