Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Медична лабораторія ДІЛА відкрила перше відділення у Калуші

Медична лабораторія ДІЛА відкрила відділення у Калуші

Медична лабораторія ДІЛА – українська компанія з лабораторної діагностики відкрила перше відділення у м. Калуш. 

З нагоди відкриття у відділенні діє знижка 30% на дослідження впродовж двох місяців, з 17 червня по 16 серпня включно. 

ДІЛА працює вже понад 25 років на ринку і має 227 відділень по всій країні. Компанія пропонує понад 1600 лабораторних досліджень, комплексні програми та сучасні сервіси.  

«Відкриття першого відділення медичної лабораторії ДІЛА в місті Калуш є важливим кроком у розширенні нашої мережі в регіонах. Цей крок демонструє наше прагнення до розвитку та інвестування в місцеві громади, забезпечуючи їх доступом до високоякісних медичних послуг. Відтепер мешканці Калуша можуть скористатися широким спектром лабораторних досліджень, що сприятиме зручному та ефективному піклуванні за здоров’ям. Ми впевнені, що відділення стане невід’ємною частиною місцевої медичної інфраструктури, сприяючи розвитку та добробуту регіону. Ми плануємо надалі розширювати нашу присутність, щоб ще більше людей могли отримати якісні лабораторні послуги у своєму місті. Загалом в Івано-Франківській області, окрім Калуша ДІЛА представлена ще в Івано-Франківську та Коломиї», розповів Тиберій Долинай, регіональний директор території «Захід» компанії ДІЛА.

Медична лабораторія ДІЛА Калуш

Дане відділення є франчайзинговим, тобто партнерське. Компанія активно розвиває напрям франчайзингу як складову розбудову мережі відділення, за допомогою якої створює доступність до якісної лабораторної діагностики усім клієнтам.  

Тетяна Мірчук, власниця франчайзингового відділення ДІЛА в Калуші, зазначила:

«Ми відкрили перше відділення медичної лабораторії ДІЛА в Калуші за 7 місяців, пройшовши всі необхідні етапи, від планування та ремонту до забезпечення сучасним обладнанням і навчанню персоналу. Перш за все, я прийняла рішення відкрити лабораторне відділення, аби забезпечити мешканців нашого міста доступом до високоякісних лабораторних послуг та сприяти розвитку місцевої медичної інфраструктури. У відділенні доступні понад 1600 досліджень: загальноклінічні, алергологія, імунологія, онкологія та ін. Ми прагнемо стати надійним партнером для кожного, хто дбає про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких».

Медична лабораторія ДІЛА Калуш аналізи

У Калуші відділення ДІЛА розташоване за адресою: проспект Лесі Українки, 4а. Відділення працює у робочі дні — з 8.00 до 15.00, у суботу — з 8.00 до 13.00, неділя — вихідний. Розташоване поряд з Калуською міською поліклінікою. Також неподалік знаходиться Калуський політехнічний коледж. Завдяки зручному транспортному сполученню клієнти зручно дістануться до відділення з будь-якої точки міста.

Результати досліджень можна отримати на електронну пошту, в особистому кабінеті на сайті компанії або у відділенні. 

Медична лабораторія ДІЛА це: 

  • 1000+ лабораторних досліджень; 
  • комплекси досліджень для профілактичного обстеження;  
  • знижка 10% при оплаті досліджень онлайн; 
  • зручний формат отримання результатів; 
  • безкоштовні консультації щодо досліджень та їх результатів за тел: 0 800 219 696; 
  • дотримання національних та міжнародних вимог законодавства.
     

​​*Знижка 30% не поширюється на перелік досліджень за посиланням.

Більше деталей: https://dila.ua/news/vidkryttya-kalush.html 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору