Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Завтра на “Хіміку” визначиться володар Кубка Калущини з футболу | Калущина футбольна

Вже завтра, на стадіоні “Хімік” у Калуші відбудеться довгоочікуваний фінал Кубка Калуського району з футболу. За право підняти над головою кубок боротимуться ФК “Мостище” та “Колос” (Цінева). Розповідаємо шлях команд до фіналу та коли пролунає стартовий свисток.

Ділиться Інформатор.

Нещодавно, журналісти Інформатора були присутні на жеребкуванні фінальних матчів Першості Калуського району з футболу, а також визначенні номінального господаря фінального матчу Кубка району сезону 2023/2024.

Згідно із жеребом, номінальним господарем фіналу Кубка району став ФК “Мостище” із однойменного села. Пропонуємо пригадати шлях команд до Кубка Калуського району з футболу.

Початок матчу — 14:00

Шлях ФК “Мостище” до фіналу Кубка Калуського району з футболу

Фото: Василь Федорів


ФК “Мостище” розпочав свій турнірний шлях із 1/16 фіналу
Кубка району з футболу. Суперником  стали “Горгани” із Рожнятова.  У важкому поєдинку звитягу святкували гравці “Мостища” із рахунком 2:3.

1/8 фіналу — суперником стала сильна районна команда із Долинщини – “Рубань” із Великої Турʼї. Власне, матч тоді завершився мінімальною нічиєю – 1:1. Тому переможця було визначено у серії пенальті0:3 та суха серія голкіпера “Мостища” вивела команду до чвертьфіналу Кубка Калуського району з футболу.

1/4 фіналу — на цій стадії не залишилося слабких команд. Та й говорити про слабкість Калуського району не доводиться, адже усі команди проявляють характер. Суперником у чвертьфіналі став ФК “Сваричів”. Ще одна сильна районна команда, але “Мостищу” вдалося мінімально переграти гравців “Сваричева” — 0:1 та вийти до півфіналу Кубка району.

1/2 фіналу — дана стадія складається із двох матчів. Згідно із жеребом, півфінальним суперником “Мостища” став ФК “Перекоси”

Перший матч завершився мінімальною виїздною перемогою ФК “Мостище” — 0:1 

Другий матч на полі “Мостища” був непередбачуваним, адже рахунок все ще залишався слизьким. “Мостищу” достатньо було втримати мінімальну перевагу за сумою двох матчів, а “Перекосам” забити 1 мʼяч, щоб перевести матч у овертайми та надіятися на серію післяматчевих пенальті.

Проте, команди видали справжню перестрілку із 7 мʼячами. Фортуна була на боці гравців “Мостища”, які розгромили ФК “Перекоси” із рахунком 5:2

Шлях “Колосу” (Цінева) до фіналу Кубка Калуського району з футболу

На відміну від “Мостища”, “Колос” із Ціневи розпочав свій тріумфальний шлях до фіналу із 1/8 фіналу. Суперником  став ФК “Завадка” із однойменного села. “Колос” святкував перемогу над “Завадкою” із рахунком 0:2.

1/4 фіналу — суперником став “Сокіл” із Голиня, що автоматично надало чвертьфінальному матчу статус дербі. Футболісти “Колоса” завдали розгромної поразки “Соколу” — 3:0

1/2 фіналу — суперником став ФК “Гуменів”, який як і “Цінева” прагнув пробитися до фіналу Кубка. Перший матч був багатим на голи і завершився досить складно для “Колоса”, але зрештою вони вигризли перемогу — 2:3.

У другому матчі на власному полі “Колос” вщент розбив надії “Гуменева” відправитися у фінал Кубка — 4:0 на користь команди із Ціневи.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

 

Нагору