Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Визначився володар Кубка Калуського району з футболу сезону 2023/2024

Сьогодні, 30 червня, на стадіоні “Хімік” у Калуші пройшов фінальний поєдинок між ФК “Мостище” та “Колос” (Цінева). Хто ж підняв над головою Кубок Калущини з футболу?

Ділиться Інформатор.

Калуш. 30 червня, 14:00. Міські термометри показують +32°C. На “Хіміку” температура сягає всіх 100 градусів тепла. Адже, сьогодні на полі визначиться володар Кубка Калуського району з футболу — “Мостище” проти “Колоса”

Шлях ФК “Мостище” та “Колоса” до фіналу Кубка можете прочитати у нашому матеріалі.

Пролунав стартовий свисток. Матч розпочато. Кожна із команд розуміє важливість матчу, де кожна помилка може коштувати Кубка. Спека, що розігралася на стадіоні примусила знімальну команду та коментатора переміститися на глядацьку трибуну, де хоча б трішки присутня тінь.

“Доволі вʼязко, без моментів розпочався матч”, – коментатор матчу Сергій Данюк

Тим не менш, на 8 хвилині матчу, гравці “Колоса” мали першу гостру нагоду у матчі розмочити рахунок, але голкіпер “Мостищ” Святослав Телішевський забирає мʼяч у руки. На 12 хвилині, Локатир вивів Костіва віч-на-віч із голкіпером, але захисник “Мостища” все ж завадили завдати удару гравцю Ціневи. На 15 хвилині, гравці “Мостища” створили свій момент — Побігун завдав дального удару по воротах голкіпера “Колосу”, однак той пролетів  вище.

Атакувальному гравцю ФК “Мостища” Констянтину Кобуті, на 20 хвилині матчу, не вдалося переграти голкіпера Колоса Петра Халуса у очній дуелі. Момент був хороший, проте рахунок залишився незмінним.

 

В цілому, перший тайм був досить цікавий. Як сказав Сергій Данюк, “команди сьогодні битимуться за перемогу”. Це справді правда, адже темп у матчі був досить високим – гравці обох команд використовували дальні передачі, шукаючи можливості вивести свої нападників віч-на-віч із голкіпером команди суперника.

Посеред тайму, внаслідок спеки, арбітр зупиняв поєдинок, щоб гравці могли випити води. Перший тайм завершився сухою нічиєю. Та й до кінця другого тайму на табло все ще стояли нулі. На 81 хвилині Мар’ян Олексин скинув головою у напрямку карного майданчика, де був Володимир Хитровський. Здавалося, голкіпер “Колоса” буде першим на м’ячі, але Володимир Хитровський перехитрив голкіпера і перевів м’яч у сітку воріт.

Далі для Мостища були нервовими останні 10 хвилин основного часу, що зрештою збільшилися до 15, адже було додано ще 5 хвилин до основного часу. Втім, гравці “Мостища” продовжували атакувати ворота голкіпера “Колоса”

За результатом матчу, ФК “Мостище” — володар Кубка Калуського району з футболу сезону 2023/2024. 

Ярослав Куцій
Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору