Інформатор Калуш

ТРЕШ

Зникла безвісти: куди і чому поділась бруківка на Підвальній?

Безпека кожної людини ховається навіть у найменших дрібницях або обставинах, які, на перший погляд, не помітні. Так, до нашої редакції днями звернулась місцева мешканка з проханням звернути увагу на залишений напризволяще клаптик землі у центрі міста, який спричиняє багато незручностей.

Розповідає Інформатор.

Йдеться про тротуар на стику вулиць Підвальна і Цеглинського, поряд з офісом страхової компанії “Княжа”. Частина від дороги вимощена, але скраю видніється земля, з якої вже встигла прорости трава.

За словами мешканки будинку за адресою Підвальна, 5, кілька років тому тут проводились ремонтні роботи, після чого бруківку назад так і не встановили.

“Це було ще до війни. Розібрали бруківку, щось робили, а після так і залишили. З того часу люди, які тут ходять часто, спотикаються і травмуються. Скільки це ще буде тривати? Хто має привести це в порядок?” — розповіла й запитала жінка.

Цю інформацію підтвердили й працівники страхової, які орендують офіс, біля сходів якого знаходиться “пляма”:

“Так, дійсно було таке. Комунальники ремонтували тут трубу. І поскладали бруківку у нас під сходами. Вона якийсь час стояла, але поступово кудись зовсім зникла. Щоб по неї хтось з комунальників приїздив, ми не бачили”.

За коментарем ми також звернулися до очільника “Калуської енергетичної компанії” Петра Шевчука. Той взяв час на перевірку, а тоді відповів:

“Працівники пригадують, що могли три роки тому робити тут ремонти. Ймовірно, це ще по котельні на Підвальній. Якраз ми її вивели з експлуатації три роки тому. Тож могли робити, бо там якраз проходить теплова мережа. Наші працівники виїдуть туди на місце найближчим часом і оглянуть. Якщо це справді робили ми, то виправимо”, — зазначив він.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору