Інформатор Калуш

ГРОШІ

На аукціон виставили рампу в Калуській ЦРЛ для встановлення поштомата

На аукціон виставили рампу в Калуській ЦРЛ для встановлення поштомата

У квітні 2024 року стало відомо, що до Калуської міської ради звернулась “Нова пошта” з клопотанням щодо оренди площі в Калуській ЦРЛ для встановлення поштомата. Зараз площу під оренду для поштомата виставили на аукціон Прозорро.Продажі.

Повідомляє Інформатор.

На платформі Прозоро.Продажі з’явився аукціон на оренду частини рампи, яка прибудована до будівлі Калуської ЦРЛ. Розрахована площа під оренду становить 3 квадратних метри. Цільове призначення — розміщення поштомата. Стартова ціна оренди на місяць становить 150 гривень 92 копійки. Об’єкт планують здати в оренду в термін на 5 років.

“Рампа бетонна з пандусом призначена для навантажувально-розвантажувальних робіт, Конструкцію рампи виконано з цементного бетону, Фізичні характеристики: в оренду передається площа конструкції величиною 3,0 м кв.Технічний стан добрий (новостворена конструкція), величина фізичного зносу 0%”, — йдеться в описі об’єкта.

Подати пропозиції можна до 21 липня, а аукціон відбудеться 22 липня, об 11:05. Торги проводитимуться у форматі трираундового англійського аукціону в якому учасники поступово підвищують ціну своєї пропозиції. За підсумками аукціону, перемагає той, хто запропонував найвищу ставку.

Нагадаємо, що у квітні цього року, до Калуської міської ради звернулась “Нова пошта” з клопотанням виділити площу для оренди в Калуській ЦРЛ для встановлення поштомата. Тоді депутати Калуської міської ради включили нежитлові приміщення, орієнтованою площею 3 кв. метри, до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду через проведення аукціону. При цьому зазначене чітке цільове призначення — розміщення поштомата.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору