Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Шукають нову домівку | Підбірка котиків та щенят, які шукають своїх господарів

Шукають нову домівку | Підбірка котиків та щенят, яку шукають своїх господарів

Якщо ви давно мріяли про власного домашнього улюбленця, який стане для вас справжнім другом, то саме час замислитись над тим, щоб прихистити до себе бездомну кішку, або цуценя.

Ділиться Інформатор.

Самотній хлопчик у Болехові

“Вчора у зливу до моїх знайомих прийшов ось такий хлопчик. Притулився до воріт і чекав, що його хтось забере і зігріє. Звісно, що собачку забрали до хати й викупали та попросили знайти малечі сім’ю”.

Три риженькі дівчинки

“Віддам кошенят в добрі руки!Три дівчинки!Вже їдять самостійно, привчаються до лотка!Милі й грайливі пухнастики!Чекають на нові сім’ї!”.

Собані у люблячу сім’ю

“Небайдужа жінка прихистила вагітну собачку Вона народила двох квіточок. Візьміть у сім’ю малечу. Вакцинуємо і стерилізуємо безкоштовно. Допоможемо разом знайти люблячу сім’ю!”.

Триколірна кіточка

“Віддам у хороші руки) Кіточка трохколірна. 1 місяць. Дуже активна, безкоштовно!”.

Невеличкі цуцики

“Віддамо в добрі руки цуциків, дві дівчинки. В майбутньому допоможемо безкоштовно стерилізувати. Їхня мама невеличка, до 5 кг. Цуцики в Калуші”.

Кіт та киця шукають дім

“Вік приблизно 2 місяці. Їдять самі. Звертайтесь за телефоном 0671793747. Кішка не моя, сусідська, у неї їх 3. Але ця прийшла народити до мене. А цих собі забрати не можу, бо своїх є вже 3, всі з вулиці до мене прийшли, і всі вже давно стерильні”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору