Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зібрано дуже мало: військовослужбовець із Калущини потребує термінової фінансової допомоги на операцію | РЕКВІЗИТИ

Військовослужбовець Ігор Лещишин, що на даний момент проживає у Рожнятові, зовсім скоро повинен пройти операцію по видаленню частини легень. Однак, коштів, що на даний момент зібрані, не вистачає на покриття операції, а дорогоцінний час спливає. 

Ділиться Інформатор.

16 січня 2024 р. у Ігоря Лещишина вперше було діагностовано туберкульоз верхньої долі лівої легені (інфільтративний). Після проходження ВЛК в обласному фтизіопульмонологічному центрі визнаний непридатним до військової служби з виключенням із військового обліку. Зокрема, військовому було призначено операцію на середину липня. Однак, закумульовано зовсім мало коштів. Від 21 червня, за словами військового, вдалося зібрати лише 3 тис. гривень:

“Доброго нічого нема. Зібрав лише 3 тисячі гривень і все тишина. 11 числа (липня — ред.) маю огляд, а далі після 15 числа операція. Мали би робити в Києві, але буде видно після огляду у Франківську, що вони там скажуть. Або на місці — у Франківську, або у Києві. Поки невідомо, залежатиме від результатів огляду”, — ділиться війський Ігор Лещишин

На момент написання статті, Ігор Лещишин повідомив, що вчора, 2 липня, на його рахунок надійшло 10 тисяч гривень від Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Тож загалом, за словами військового, на зараз на рахунку близько 15 тисяч гривень.  Після операції для військового запланова реабілітація у столиці. Скріншот переписки військового із акторкою Івано-Франківського національного драмтеатру Надією Левченко

Надаємо реквізити рахунку — UA063052990262046400936843453 (Призначення платежу – поповнення рахунку, ЛЕЩИШИН ІГОР ІГОРОВИЧ)

Раніше, Інформатор повідомляв про те, що військовому із Калущини потрібна фінансова допомога — Військовослужбовець із Калущини Ігор Лещишин потребує фінансової допомоги на операцію | РЕКВІЗИТИ.

Додамо, що 16 січня 2024 р. у Ігоря Лещишина вперше було діагностовано туберкульоз верхньої долі лівої легені (інфільтративний). Після проходження ВЛК в обласному фтизіопульмонологічному центрі визнаний непридатним до військової служби з виключенням із військового обліку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору