Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Суші із доставкою на вечірку: як робити події незабутніми через гастрономію

Знайти кращі страви, щоб пригостити своїх гостей на вечірці дуже просто. Радимо безпрограшний варіант — смачні суші «SushiMasterUA», які можна замовити за порівняно невеликі кошти.

Не знаєте, де та як замовити суші для посиденьок? Не переймайтеся, а читайте далі і дізнаєтесь кілька корисних порад щодо організації вечірки, застілля тощо.

Плануємо вечірку правильно

Вечірка – це не просто захід, де можна потанцювати та поспілкуватися. На таких зустрічах ще можна смачно поїсти та розслабитись. І щоб вдало організувати всі ці моменти і отримати максимум задоволення від заходу, слід потурбуватися про наступне:

  • Облаштуйте підходяще приміщення, де буде достатньо місця щоб встановити стіл з місцями для сидіння, майданчик для танцю та куточок, де можна поспілкуватися в тісному колі. Наша порада – коли є гарна погода та дім поза містом, то це буде кращою локацією для вечірки.
  • Організуйте культурне наповнення посиденьок – гарною ідеєю буде сумісний перегляд фільмів, спортивних матчів або навіть фотографій з минулих зустрічей. Не забудьте про музичний супровід заходу.
  • А ще слід підібрати підходящі страви для частування своїх гостей. Головне підібрати ті страви, які будуть до смаку усім гостям вечірки. На нашу думку, ідеальним варіантом будуть суші та роли – вони нікого не залишать байдужими.

Вечірка – не єдиний захід, в який ідеально впишуться суші та роли. Ці японські страви часто замовляють для днів народжень, ювілеїв та інших сімейних свят. Можна замовити суші для романтичної вечері або зустрічі з друзями, яких давно не бачив. А також корпоративні фуршети будуть більш смачними, якщо замовити суші.

Якщо потрібно пригостити велику кількість гостей, то слід не тільки вибрати підходящі страви, але й розрахувати їх кількість. Радимо замовляти суші з розрахунку 8-14 шматочків на одну особу, а ще не забудьте про соуси, додатки та напої.

SushiMaster – ваш партнер в організації вечірок

Думаєте, що суші та роли – це дорого? Тоді радимо оцінити ціни, представлені на сайті SushiMaster, де все цілком доступно. Ще можна додатково зекономити за рахунок акцій та знижок, а постійні клієнти можуть скористатися бонусами.

Плюс для клієнтів цього закладу ще в тому, що тут широкий асортимент страв. В меню до вашої уваги розділи з різноманітними сортами суші та ролів, є гарячі страви та салати, а також десерти. До кошику ви можете додати підходящі напої та соуси. Будьте певні, що всі страви смакуватимуть та будуть естетично виглядати, оскільки все готують професійно та виключно з високоякісних продуктів.

Ознайомитись з меню та безпосередньо замовити суші ви можете на сайті або в мобільному додатку. За необхідності ви можете оформити замовлення заздалегідь, що дуже зручно.

Заклад надає послуги доставки. Зазвичай доставляється все швидко – рідко час очікування доставки замовлень перевищує 45 хвилин після підтвердження заявки. Всі, хто замовив доставку в цьому закладі мають змогу не платити за послуги кур’єра , якщо сума по чеку буде перевищувати 400 гривень.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору