Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ажіотаж із оновленням даних: у Івано-Франківську ЦНАПи працюватимуть у неділю. Яка ситуація в Калуші?

У обласному центрі через збільшення заяв на актуалізацію даних, необхідних для ТЦК та СП, ЦНАПи працюватимуть дві неділі поспіль — 7 та 16 липня. Яка ситуація із оновлення даних в Калуші та чи планує місцевий ЦНАП працювати у неділю?

Ділиться Інформатор.

У коментарі Інформатору, директорка Калуського ЦНАПу Надія Марій повідомила, що проблем із оновленням даних у калушан немає і великих черг не фіксується:

“Наразі не планується робота ЦНАПу у неділю. Усі хто приходить у Калуші, усі встигають оновити дані”, — повідомила директорка Калуського ЦНАПу Надія Марій

Додамо, що у Івано-Франківську через ажіотаж серед чоловіків, які мають намір актуалізувати свої дані, головний офіс ЦНАПу Івано-Франківська повідомив, що працюватиме дві неділі поспіль — 7 та 16 липня.

“У зв’язку з збільшенням кількості звернень заявників щодо актуалізації даних, а також з метою своєчасного оновлення даних, головний офіс ЦНАП м.Івано-Франківська буде здійснювати прийом громадян з питань актуалізації даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів в неділю 07.07.2024 року та 14.07.2024 року.”, — повідомили у ЦНАПі Івано-Франківська.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору