Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Болехівській громаді оголосили дні жалоби

З метою вшанування пам`яті військовослужбовця Пастуха Ігоря Юрійовича, розпорядженням міського голови у Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Болехівську міську раду.

У Болехівській територіальній громаді 5 та 6 липня — Дні жалоби.

“Чергова сумна звістка в громаді… Ми втратили ще одного військовослужбовця із Болехова, який раптово помер через хворобу.”, – йдеться у дописі Болехівської міської ради.

3 липня, Інформатор повідомляв, що Ігор Пастух помер 1 липня у лікарні на Волині. Військовий був призваний 24 лютого 2022 року першим відділом Калуського РТЦК та СП Івано-Франківської області та служив солдатом у частині А4933.

“Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті. У ці дні слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.

Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору