Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Влада обіцяє зарибнити “потерпіле” озеро в Калуші та встановити лавочки

Влада обіцяє зарибнити "потерпіле" озеро в Калуші та встановити лавочки

На озері в районі вулиць Рубчака-Грушевського в Калуші влада обіцяє провести відновлювальні роботи. Місце таки стане гарною зоною для відпочинку.

Про це сьогодні пише міський голова Андрій Найда, за словами якого ситуація, що склалася з цим озером добряче сколихнула громаду, передає Інформатор.

За словами міського голови, з озера після роботи КП “Калуавтодор” зійшла надлишкова вода. І зараз вона на природньому рівні:

“На цей момент вода в озері відповідає природньому рівню. Цьому передувала робота працівників КП “Калушавтодор” над розчисткою канави до зливової каналізації. Комунальники витягнули звідти багато сміття, що не дозволяло надлишковій воді сходити з озера. Після виконаних робіт рівень води у водоймі знизився до природнього. Скоріше за все, що через це та теплу літню пору риба загинула”.

Нагадаємо, про загибель риби ще на початку цього тижня написав Інформатор. Детально про це у публікації:

На озері в Калуші загинула риба. За кілька днів до цього його довели до обміління

Міський голова проінформував, що сьогодні комунальники будуть працювати над очисткою озера. Там багато коліс і сміття, іншого бруду, а також і риба, яка постраждала.

“Водойму приведуть до належного виду, щоб це місце стало гарною зоною для відпочинку, а не осередком проблем.

Надалі плануємо на прилеглій до водойми території облаштувати лавочки, зробити пішохідні доріжки, а щодо самого озера – будемо його зарибнювати”, — йдеться у дописі.

Також Андрій Найда додав:

“Погоджуюся, ситуація, що склалася – неприємна. Працюємо над тим, щоб її владнати”.

Нагадаємо, після резонансу, який викликала інформація про критичну ситуацію на озері та загибель риби, міська влада відкоментувала лише роботи комунальників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору