Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Чотири відтінки близькості | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №5

Чотири відтінки близкості | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №5

Українська музика чуттєва, глибока, насичена… і, на щастя, її стає більше й більше. Щотижня з’являються нові виконавці, нові пісні й нові сенси. Ми за всім цим уважно стежимо…

Тому Інформатор сьогодні додає кілька нових треків у наш спільний #інфоплейлист 😉

Mari Cheba – Не вистачає

Неймовірно чуттєва композиція київської виконавиці в акустичному звучанні занурює всіх, хто хоч раз чув пісні Mari Cheba у відчуття ностальгії. Марія повертається до звучання, з якою усе починалося. Щоправда, голос співачки і її потужність текстів цього разу набагато глибші й поетичніше ніж раніше.

Чого вартує тільки рядок: “Подивись на мене, опусти зброю, ти ж бачиш — я щира з тобою…”, який вона промовляє тому, кого так не вистачає поряд.

alyona alyona – Тато

А тут відома реперка звертається до декого конкретного, до найважливішої людини у житті будь-якої дитини. Це пісня подяка.

“Ця пісня для мене дуже особлива. Це присвята від доньки – батьку. Так сталося, що всі свої дитячі почуття та переживання я обговорювала з мамою. Але насправді варто було говорити про це і з татом також, а я ніколи не розмовляла з ним про любов. Навіть коли стала дорослою та хотіла поділитися почуттями — я соромилася. А зараз, коли я знайшла своє справжнє кохання, то бачу, як багато в ньому татових рис характеру. І зрозуміла, наскільки важливо було з ним говорити про кохання”. — ділиться про нову пісню alyona alyona.

ТІНА КАРОЛЬ & SHUMEI – ДЗВОНИ

Після приголомшливого успіху пісні “Стерва”, виконавці знову об’єднали свої таланти у несподіваному другому поспіль дуеті.

“Пісня “ДЗВОНИ” з’явилася абсолютно випадково, і ми спонтанно вирішили створити другий дует. У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані миттєво. Спонтанність, невимушеність та простота — це все, чого ми хотіли досягнути”, — говорить SHUMEI.

І голоси зіркового дуету сплітаються воєдино:

“Тримаю твій голос на памʼять я Заслуханий ти в голові Я тону у обіймах інших А хотіла б тонути в твоїх А ти мені дзвони, дзвони Посеред ночі я ітак не бачу сни А ти мені дзвони, дзвони, дзвони…”

KOZAK SYSTEM – Прощавай, Голубко

Закриває сьогоднішню добірку пісня, яка розриває серце. Іван Леньо зі своєю командою знову зачіпають найтонші струни душі. “Прощавай, Голубко” — це історія про реальну переписку між воїном і коханою дівчиною, яка стала основою тексту пісні.

“В переписці хлопець обіцяє, що після Перемоги вони одружаться, заведуть собачку, зійдуть на Еверест, і вона нарешті повернеться додому в рідне місто Донецьк, яке він з побратимами звільнить від ворога. Але клята війна обірвала життя воїна. І тепер він звертається до коханої з вирію, де чекатиме її і кохатиме все її земне життя”, — ділиться гурт.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору