Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Болехові попрощались з полеглим солдатом

У Болехові попрощались з полеглим солдатом

В останню путь провели загиблого військового – солдата Пастуха Ігоря.

Пише Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Сьогодні, 6 липня, у Болехові відбувся похорон загиблого Героя. Попрощатись з ним прийшли рідні, близькі, керівництво громади, військовослужбовці та небайдужі болехівчани. Біля його рідної домівки помолились за його упокій, а також провели відспівування, яке очолив настоятель храму Успіння святої Анни отець Дмитро Павлик разом з духовенством Болехівської громади.

“На землі стало на одну квітку менше, а на небі на одну зірку більше… Страшно подумати, що зараз з кремлівських кабінетів лунають накази про знищення України, і гинуть гідні сини нашої держави. Спочатку заставили нас віддати зброю, розпустити своє військо, а зараз ми стали легкою здобиччю для ворога. Щирі співчуття родині Героя, будьте сильні та пам’ятайте про подвиг воїна Ігоря…” — поділився отець-декан Василь Дзяйло.

Під звуки скорботної музики похоронна процесія перейшла до церкви Успіння Святої Анни, де священнослужителі відслужили Божественну Літургію за упокій. Після цього на міському кладовищі провели заупокійне богослужіння та прощання із загиблим військовослужбовцем.

Вічна пам’ять полеглому Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору