Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші у дворі ОСББ облаштували першу зону для відпочинку і сексу | ФОТОФАКТ

У одному із ОСББ м. Калуша “облаштували” першу зону для відпочинку і сексу… Хто саме дбає про благоустрій у мікрорайоні невідомо.

Ділиться Інформатор.

Про це повідомив голова ОСББ “Січове 15” Ярослав Косар на своїй сторінці у Facebook:

“Дякуємо нашим небайдужим мешканцям за облаштування безкоштовної (поки-що) зони відпочинку …. і не тільки”, — пише Ярослав Косар

Журналісти Інформатора вирішили дізнатися, що ж за нову місцину було облаштовано на території ОСББ “Січове 15. За коментарем звернулися до голови даного ОСББ пана Ярослава Косара, який стверджує, що йому невідомо, хто виставив диван зі свого помешкання на прибудинкову територію:

“Позавчора хтось виніс диван. У нас є відеонагляд, але ми по ньому не змогли побачити, хто то виніс той диван. Бо не було в той час світла. В певній годині його ще нема, а потім через 3-4 години – він вже є. І ми не можемо сказати, хто його виніс. А потім через деякий час, сьогодні, зробили той напис. , – відповідає голова ОСББ.

Імпровізована зона відпочинку та сексу. Фото: Ярослав Косар

Ярослав Косар жартома говорить, що вже отримали першу подяку за облаштування своєрідної зони відпочинку:

“Сьогодні, старший чоловік на велосипеді приїхав і каже: “Боже, як я вам вдячний. Я там їхав на велосипеді, в мене нога щось там затерпла, а тут дивлюся диван. Так гарно, можна присісти, відпочити”. Я посміявся з того і сказав йому: “Йдіть, відпочивайте”. От-така коротенька історія”, – жартома ділиться пан Ярослав.

Водночас, зауважує, що так неповинно бути, бо у відповідних служб можуть виникнути зауваження щодо неналежного утримання прибудинкової території та невивезення застарілих речей:

“Його фактично не мало би бути. Люди дзвонять у “Еко-Прикарпаття”, платять гроші і ті вивозять його”, — розповідає Ярослав Косар.

На запитання, чи планується “певна монетизація” зони відпочинку, пан Ярослав жартома відповідає наступне:

“Та ні. Ми думаємо, чи не прийдеться нам грошей платити за вивезення того дивану. Одну подяку вже ми заслужили від того старшого чоловіка, за то що я розказував”, — сміючись відповідає пан Ярослав.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору