Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В міськраді переглянули відмову калушанину в оренді землі, де він зробив сад для мешканців вулиці

В міськраді переглянули відмову калушанину в оренді землі, де він зробив сад для мешканців вулиці

Орендувавши землю біля озера, чоловік зробив там вільний сад та відпочинкову зону. Пізніше міська рада відмовила йому у продовженні оренди через ряд певних підозр. На минулій сесії знову вирішувалась доля земельної ділянки.

Ділиться Інформатор.

Минулого місяця на сесії Калуської міської ради під час розгляду питання “Про продовження договору оренди земельної ділянки для сінокосіння у мікрорайоні Підгірки” для Пуфки Михайла Васильовича, начальник управління земельних відносин Володимир Мельник мав певні зауваження. Він зазначав, що земельна ділянка використовується не за призначенням і обкладена загородженнями. Також висловив припущення, що не всі жителі мікрорайону мають вільний доступ до цього озера. В результаті міська рада відмовила жителю у продовженні договору оренди.

Згодом Інформатор дізнався, що ділянку про яку йшла мова знаходиться на вулиці Родини Стебельських поблизу місцевого ставка. Там нам вдалось поспілкуватись з орендарем та дізнатись більше. Михайло Пуфка розповів, що коли брав її в оренду, то було все занедбано. Він власними силами її розчистив та облаштував сад до якого мають доступ усі мешканці вулиці. Зараз кожен може відпочивати біля озера та вільно збирати плоди з фруктових дерев, а загородження слугують обмеженням для автівок.

Більше про це у матеріал: Міська рада відмовила калушанину в оренді землі, де він зробив сад для мешканців вулиці.

У четвер, 4 липня, на сесії Калуської міської ради знову розглядали рішення про продовження договору оренди. Цього разу начальник управління земельних відносин та депутатів міськради не було жодних зауважень. В результаті голосування Калуська міська рада продовжила договір оренди ще на 5 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору