Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуському ЦНАПу пообіцяли потужний генератор

Калуському ЦНАПу пообіцяли потужний генератор

Це має вирішити проблему з чергами, які утворюються через вимкнення електроенергії, а також із кондиціонуванням приміщення.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на міського голову Калуша Андрія Найду.

“Сьогодні в ході ранкового об’їзду відвідали Калуський центр надання адміністративних послуг. Тут є значна проблема, що пов’язана із відключеннями електроенергії. Дуже багато людей щодня відвідують ЦНАП, сюди звертаються мешканці громади за різними послугами. Найактуальніша серед них на сьогодні – оновлення даних. Формуються величезні черги, без світла приміщення не кондиціонується”, — описує проблему очільник громади.

За його словами, такі умови є несприятливими як для відвідувачів ЦНАПу, так і для працівників. Тому для потреб установи встановлять 30-кіловатний генератор.

“Сьогодні ми визначилися з точкою підключення, обговорили всі деталі з керівником організації, яка буде займатися встановленням генератора, Михайлом Паньком. Будемо намагатися встановити агрегат якомога оперативніше. Сьогодні вже розпочнуться підготовчі роботи з монтажу огорожі для генератора, а найближчим часом його встановлять та запустять в роботу”, — йдеться у повідомленні.

До теми: Чи штрафують у Калуші за використання генераторів?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору