Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У росії щонайменше 100 громадян мають прізвище “Калуш” “Бандера” та “Шевченко”

У росії щонайменше 100 громадян мають прізвище "Калуш" "Бандера" та "Шевченко" | РОЗСЛІДУВАННЯ

За допомоги OSINT інструментів від української спільноти “OsintFlow” нам вдалось дізнатись чи живуть на росії “граждані” з цікавими прізвищами.

Пише Інформатор.

OSINT — розшифровується з англійської, як “Розвідка на основі відкритих джерел”. Такий метод базується на добуванні інформації різного спектра виключно з відкритих джерел, без порушення законів. У нашому випадку ми використали відкриту базу даних громадян росії від української спільноти “OsintFlow”, яка займається розслідуванням воєнних злочинів рф проти України, а також веде інформаційну боротьбу проти ворога.

У спеціальному телеграм-боті з пошуку громадян росії ми шукали таких, які мають прізвище “Калуш” “Бандера” та “Шевченко”. В результаті нам вдалось дізнатись, що у росії проживає щонайменше по сто осіб з кожним прізвищем.

З прізвищем Калуш особи проживають у москві, санкт-петербурзі, єкатеринбурзі, оренбурзі, астрахані, енгельсі, а також в ростовській, рязанській областях й камчатському, красноярському, приморському й ставропольському краях. З бази “ЕГРИП 2021” відомо, що п’ятеро осіб з таким прізвищем ведуть в росії підприємницьку діяльність. У базі “фєдєральной служби судєбних пріставов рф” містяться дані про 15 осіб, які притягались до відповідальності та мають борги.

Особи з прізвищем Бандера переважно живуть у: москві, омській та челябінських областях. Також у базі “граждан рф” є Бандера Степан, який народився 13 травня 1975 року.

Також у базі “клієнтов Qzaem” є Бандера Степан Андрійовий, який народився 1 липня 1982 року. Відомо, що він зареєструвався у сервісі у травні 2022 року та має борг у розмірі 45 000 (валюта не вказана). Ще один Ільїн Степан Бандера, який зареєструвався у червні 2023 року, має борг 10 000 (валюта не вказана).

З бази “фєдєральной служби судєбних пріставов рф” дізнаємось про ще п’ятьох боржників з прізвищем Бандера.

Прізвище Шевченко поширене в омску, краснодарі, кірову, хабаровську, ростові-на-дону, саратов, томску, оренбурзі, бєлгороді, архангельску та інших. Один з шевченків має пекарню хлібо-булочних виробів у ростові-на-дону. Інша Шевченко на Ім’я Інеса має власний салон краси у хабаровску. Ще один Шевченко продає шини та диски у томску.

Нагадаємо: росія здійснила удар по дитячій лікарні “Охматдит” у Києві. Є руйнування та потерпілі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору