Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Моніторинг цін у Калуші: скільки коштує цукор?

Про вишні-черешні писали, про полуницю писали, вирішили помоніторити вартість… цукру, адже скоро стартує сезон консервації. Скільки цукор сьогодні коштує у Калуші.

Розповідає Інформатор.

У супермаркеті “Рукавичка” вибір цукру зовсім малий. Якщо сіль можна придбати на будь-який смак та ціну, то вибір цукру тут невеликий. Найдешевше цукор (фасований кубиками) можна придбати за 17, 90 грн за 250 гр., а найдорожче, за 41, 50 грн (за упаковку 1 кг) .

У “Торбі” вибір цукру значно більший. Тут вже виділено окремий стелаж під нього. Є як фасований в упаковках, так і на вагу. Ціни за упаковку цукру варіюються від 22 до 43 грн. Найдешевша упаковка цукру коштує 21,90 грн, натомість за найдорожчу упаковку цукру слід заплатити 42,90 грн.

Для покупців є бюджетний варіант купівлі цукру — на вагу. Ціна вагового цукру на знижці становить 31,90 грн/кг. В середньому у одному пакеті 1-1,5 кг цукру, за який слід віддати в районі 32-52 грн відповідно.

У супермаркеті “АТБ” сформовано цілі гори цукру, за який слід віддати 31,90 грн за упаковку. Окрім цього є цукор кубиками та стіками, вартість яких становить 28,90 грн та 36,90 грн відповідно.

Супермаркет “Гостинний дім” пропонує цукор різного виду  — в упаковках та кубиками, але за значно вищими цінами. Вибір пакетованого цукру не великий, лише два варіанти. Найдешевша упаковка фасованого цукру коштує 38 грн, а найдорожча55,80 грн.

Найбільше у “Гостинному Домі можна вибрати пресованого цукру. Ціни тут стартують від 23 до 90 грн. Найдешевша упаковка вартує 23,63 грн, а найдорожча — 76,13 грн. У продажі також є кокосовий цукор за 96,18 грн.

Найбільш екзотичним у пропозиції цукру виявився супермаркет “Сільпо”. Фасованого в упаковках цукру,як у попередніх супермаркетах, ви тут не знайдете. Натомість, до продажу пропонується цукор коричневий тростинний та звичайний білий, але пресований. Найдешевший варіант коштує 17,99 грн, а найдорожча упаковка цукру вартує  вже 99 грн.

Ярослав Куцій 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору