Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші чоловік трощив припарковані у дворі автомобілі

У Калуші чоловік трощив припарковані у дворі автомобілі

Інцидент трапився у неділю в одному з дворів на вулиці Підвальній у Калуші. “Гуляв” невідомий чоловік, який тепер, очевидно, матиме чимало клопоту.

Пише Інформатор.

На відео, яке оприлюднив місцевий телеграм-канал, видно, що спершу чоловік вовтузиться біля входу в під’їзд, вірогідно, намагаючись пошкодити кабелі. Далі, вигукуючи нецензурну лексику, стукає по капоту однієї з автівок, припаркованих поруч і — товче портфелем в сусідній бус. В транспортному засобі спрацьовує сигналізація, але чоловіка це не зупиняє. Він з силою завдає удару ще й по третій та четвертій автівках.
 Чим би закінчилося все це — невідомо, але увагу “розбишаки” привернули підлітки, які знімали все це на відео та почали його лаяти. Відео обривається, коли чоловік починає прямувати до цієї групи.

Сьогодні у калуській поліції Інформатору прокоментували ситуацію. Відомо, що правоохоронці встановили особу цього чоловіка та з’ясували, що він є місцевим мешканцем. Триває перевірка. Крім того, наразі відомо, що з заявою звернувся, як мінімум, один власник пошкодженої машини. Більше деталей — згодом.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору