Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Підгірках планують облаштувати майданчик для волейболу та нове трав’яне поле

У Підгірках кипить робота. Комунальники вивозять траву та глину, адже в планах створити майданчик для волейболу та невелике футбольне поле, яке згодом засіють травою.

Ділиться Інформатор.

На стадіоні, у Підгірках гуркотить техніка та працюють комунальники. Планують облаштувати майданчик для гри у волейбол, а також зробити невелике футбольне поле розміром 40х20м із натуральною травою. У коментарі Інформатору, начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер повідомив, що комунальники планують вирівняти площу під нівелір, щоб потім сформувати відповідні майданчики:

“Там планують зробити маленьке футбольне поле, але з травою. В “Спорт Арені” хочуть під нівелір вирівняти, засіяти траву і прокатати та зробити мале трав’яне, а не штучне поле. Бо на штучне поле потрібно багато грошей”, — розповів Руслан Цюпер.

Процес облаштування футбольного майданчику є тривалим, адже спочатку необхідно вирівняти площу, а тоді можна думати про засівання трави:

“То швидко не буде. Вони зняли ту траву і хочуть знайти спеціаліста з нівеліром, який би то вирівняв. Потім покатати, засіяти траву. Я знаю, якщо воно почне прорізатися восени, то точно цього року ніхто на ньому грати не буде. Бо треба аби воно проросло, можливо вже наступного року воно буде актуальним”, — поділився начальник управління молоді та спорту.

Ярослав Куцій
Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору