Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Калуші раніше судимий молодик вкрав у підлітка велосипед. Зловмисника затримали

У одному із будинків Калуша молодик штовхнув 14-річного підлітка та незаконно заволодів його велосипедом. Калуські правоохоронці знайшли зловмисника та затримали його.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

8 липня до калуських правоохоронців звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що її 14-річного сина було пограбовано. Грабіжник заволодів велосипедом підлітка.

“Слідчо-оперативна група, що прибула на місце, встановила, що неповнолітнього пограбували в під’їзді житлового будинку. Між 2 та 3 поверхами зловмисник штовхнув хлопця до стіни, відтак відкрито заволодів транспортним засобом марки «PRIDE» та якому надалі втік з місця події.”, — повідомили у поліції Івано-Франківської області

Калуським правоохоронцям вдалося оперативно віднайти зловмисника. Ним виявився 20-річний мешканець Калуша. Поліцейські віднайшли його у Калуші. Вкрадений велосипед той заховав у одному із гаражів.

“Велосипед поліцейські повернули законному власнику, а грабіжника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.”, — йдеться у дописі поліції Івано-Франківщини

Ярослав Куцій 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору