Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Спортивного майданчика у Підгірках може і не бути?

Раніше Інформатор писав, що у Підгірках планують облаштувати майданчик для волейболу та нове трав’яне поле, але виявляється що це лише ідея і є певні нюанси.

Ділиться Інформатор.

Стадіон у Підгірках є зоною відповідальності КП “Спорт Арена”. У розмові із журналістами Інформатора, в.о. директора КП “Спорт Арена” Михайло Клим повідомив, що мова йшла лише про вирівнювання та планування землі:

“Це особиста домовленість між мною і мешканцями житлового масиву Підігірки щодо вирівнювання та планування землі, щоб там в перспективі виросла трава, щоб там можна її було гарно і красиво її викошувати. Мова йшла про планування землі під новий газон. Я маю зустрітися з геодезистом, який має виставити правильні відмітки і потім зробити з цього рівну площину”, – розповідає Михайло Клим

На запитання, чи все ж планується у Підгірках будівництво спортивного майданчику, відповідає наступне:

“В перспективі, я би там бачив універсальний спортивний майданчик накшталт майданчику в 3 школі із поліуретановим покриттям. Це майданчик, де можна було би робити розмітку і проводити загальні змагання і тренування із мініфутболу, з волейболу, з вуличного баскетболу, з великого тенісу і супутніми видами спорту, що там можна проводити. Це моє бачення, як людини, що 26 років керувала спортом у Калуші”, – ділиться директор КП “Спорт Арена”

Спортивний майданчик на території Калуського ліцею №3

Директором КП “Спорт Арена” було повідомлено, що на проведення відповідних робіт на стадіоні Підгірок не було витрачено жодних коштів із міського бюджету Калуша. Усе було здійснено коштом ініціативної групи мешканців житлового масиву Підгірки. Для того, щоб збудувати такий спортивний майданчик, за словами посадовця, необхідно близько 6-7 мільйонів гривень:

“В умовах військових дій нашої держави, якщо би ми говорили про будівництво такого майданчику, то вартість такого майданчику, на сьогоднішній день, це я точно знаю, від 6 до 7 мільйонів. Зрозуміло, що ніхто на сьогоднішній день не може дозволити собі витратити таку суму коштів”, — підсумовує Михайло Клим.

Ярослав Куцій 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору