Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Пійлі посеред поля виявили стихійне сміттєзвалище

У Пійлі посеред поля виявили стихійне сміттєзвалище

Мешканці села скаржаться, що поки пораються на городах змушені терпіти сморід від несанкціонованого сміттєзвалища із харчовими відходами.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на міського голову Калуша Андрія Найду.

На місці сміттєзвалища вже побувала комісія в складі представників усіх профільних управлінь. В результаті всі дані про несанкціоновану гору сміття передали до поліції.

“Вочевидь, що все це викидалося не один день та в результаті призвело до формування гори харчових відходів. Все це неподалік господарських угідь, люди пораються на городах та змушені терпіти страшенний сморід, бо всі ті овочі перегнивають. По правді кажучи, таке не вкладається в голові”, — пише міський голова.

Правоохоронці вже вживають усі необхідні заходи, а міська влада закликає громадян бути свідомими в поводженні з відходами.

“Люди! Ми вкотре наголошуємо, що немає потреби вивозити і викидати сміття в неналежних для цього місцях. ТОВ «Еко-Прикарпаття» обслуговує всю територію Калуської громади. На жаль, чомусь не всі хочуть це розуміти та користуватися послугою з вивезення сміття. До того ж часто наші мешканці заявляють, що не продукують відходів. Проте потім з’являються стихійні сміттєзвалища”, — зазначає Андрій Найда.

До теми: Біля смітників у Калуші — гори хмизу та іншого непобутового сміття | ФОТО.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору