Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У калуській лікарні помер учасник бойових дій Олег Івахнюк

У калуській лікарні помер учасник бойових дій Олег Івахнюк

Після 10 років боротьби за життя підступна хвороба забрала мужнього Захисника, патріота та волонтера. 28 липня Олегові мало виповнитися 39 років.

Про це повідомив міський голова Андрій Найда, передає Інформатор.

“На превеликий жаль, сьогодні вночі в лікарні помер учасник бойових дій, майданівець, волонтер, справжній патріот України, калушанин, Герой Олег Івахнюк”, — повідомляє очільник громади.

У 2014 році Олег Івахнюк добровольцем став на захист рідної землі, служив у батальйоні “Донбас”. У бою з московським окупантом отримав важке поранення в Попасній. Тривалий час Захисник проходив лікування як в Україні, так і за кордоном.

На момент початку повномасштабного вторгнення перебував у Чікаго на лікуванні. А вже 1 березня повернувся в Україну, щоб стати надійним плечем підтримки для військовослужбовців.

“Олег зайнявся потужною волонтерською діяльністю. Це непоправна втрата для Калуської громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Світла пам’ять про нього назавжди з нами! Вічна пам’ять та слава Герою!” — додає Андрій Найда.

Олега Івахнюка сьогодні перевезуть у ПК “Мінерал” та завтра поховають на Алеї Слави міського кладовища.

Виїзд траурної колони запланований на 17:00 сьогодні. Від Калуської ЦРЛ траурний кортеж рухатиметься вулицями міста: Івано-Франківська — Бандери — Грушевського — Винниченка — Винниченка, 12 (заїзд у двір) — Лесі Українки — бульвар Незалежності —  Європейська — ПК “Мінерал”.

Парастас — о 17:40.

Чин похорону Олега Івахнюка розпочнеться завтра, 12 липня, об 11:00 від ПК “Мінерал”. Відправа в УГКЦ Архистратига Михаїла.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору