Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як калуські рятувальники “шукали” майбутніх пожежників у літньому таборі | ФОТОРЕПОРТАЖ

Діти отримали пізнавальну лекцію щодо важливості дотримання правил безпеки на воді, поводження із вогнем та вибухонебезпечними об’ктами.

Ділиться Інформатор.

Літо завжди особлива пора, особливо для малечі та школярів. Можливість гуляти з друзями та не думати про домашнє завдання. Хто в дитинстві про таке не мріяв? Сьогодні, дітвора літнього табору “Веселі канікули з Богом” мали особливий та пізнавальний день. Спочатку грали у водяний “контр-страйк”, щоб трішки охолодитися на палючому сонці.

Справжньою несподіванкою для дітей був візит калуських рятувальників, які не просто приїхали, щоб показати машину великих габаритів, а щоб провести пізнавальну та цікаву лекцію. Вона полягала в тому, щоб нагадати дітям правила поводження з вогнем, а також на воді. Звісно ж показали з чого складається робоча машина, інвентар, який необхідний для виклику.

Кожен бажаючий міг одягнути на себе рятувальну каску, а декому пощастило повністю перетворитися на пожежника, одягнувши відповідний костюм. Що з цього вийшло дивіться нижче:

 

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору