Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Закинуте приміщення на Рубчака оцінили у мільйон гривень і виставили на аукціон

Закинуте приміщення на Рубчака оцінили у мільйон гривень і виставили на аукціон

У серпні відбудеться аукціон без умов, на якому спробують продати виробниче приміщення на вулиці Рубчака. Йдеться про колишній теплопункт, площею 212,7 кв. метрів.

На сайті міської ради оприлюднили інформацію про майбутній аукціон, повідомляє Інформатор.

Зазначено, що приміщення зношене на 34% і на даний час не використовується.

Фізичні характеристики: цегляна двоповерхова будівля на бетонному фундаменті, підлоги – бетон, покрівля — рубероїд, інженерне забезпечення – електрика, водопровід, каналізація, опалення. Для подальшої експлуатації об’єкт потребує ремонту.

Про приватизацію цього об’єкта, нагадаємо, заговорили у травні. Тоді його підготували до розгляду сесії міської ради, повідомивши, що з відповідною заявою звернувся приватний підприємець Юрій Кузь. Раніше до споруди придивлялося вже чимало потенційних господарів, але оскільки будівля потребує значних фінансових вкладень у ремонт, то до оренди не дійшло. Тим часом будівля руйнується і стає об’єктом зацікавлення уже зовсім іншої категорії представників громади.

Депутати міської ради рішення погодили. А згодом стало відомо, що міська рада шукає експертів для оцінки вартості цього комунального приміщення.

Нині приміщення оцінене у 1 мільйон 80 тисяч 372 гривні. Це — стартова ціна об’єкта (з ПДВ). Аукціон запланований на 12 серпня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору