Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Екологія, мандри та галичаночки | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №6

Українська музика різнобарвна, атмосферна та емоційна. Щотижня з’являються нові виконавці, нові пісні й нові сенси. Ми за всім цим уважно стежимо…

Тому Інформатор сьогодні додає кілька нових треків у наш спільний #інфоплейлист 😉

Ціна Ритму — Мандри

Новий сингл гурту звертає увагу на проблеми екології і необхідності їх вирішення по всьому світу. В умовах сьогоденних природніх примх, у вигляді аномальної спеки ця проблематика є вкрай важливою.

“Перша група людей вийшла із бункера. Ми так довго не бачили сонця. Час показав, що не кожен здатний адаптуватися, тому нас так мало. Ми досліджуємо місця до яких можемо добратись. Триває пошук вцілілих. Зрозуміло одне, це — абсолютно новий дивний світ.”, — ділиться про нову пісню хлопці з Ціни Ритму.

Гурт все ж сподівається, що “…скоро відродиться Земля, скоро до нас повернеться літо”. Здається, природа їх почула не на жарт…

 

Enleo — психічне порушення

Знайомий біт, але зовсім інша сторона молодого Enleo. Сам співак вважає, що це його найкраща пісня з моменту виходу альбому “Молодість” півроку тому. Enleo весь цей час шукав себе, тим ким він хоче бути насправді. По передачі, здалека нагадує атмосферу пісень італійського рок-бенду “Maneskin”. Схожа манера подачі кадрів, енергійність та гра кольорів.

“”Психічне порушення” звучить більш енергійно, більш агресивно, і точно більш роково, ніж все, що я робив до цього. І мені здається, що це поки що моя найкраща пісня. думаю, багато хто стикався з таким у своєму житті, що ти сидиш і питаєш себе, чи дійсно я в нормі, чи моя реакція на щось взагалі адекватна.”, – ділиться Enleo

Хлопець боїться любові, бо вона може зробити його залежним. Однак, все ж порушує кордони і не розуміє що з ним: “…нестабільна любов, а психічне порушення”. 

 
 

Іван Повович та Рокаш — Галичаночки

Відійдемо від психічних порушень та пориньмо у красу нашого Львова. Запашна кава, львівські маршрутки, тисячі левів та звісно дощ, куди без нього.

Зараз усім нам не завадив би рясний львівський дощ.

Гурт Рокаш та Іван Попович надали нового звучання його легендарній пісні “Галичаночки”, що була випущена 40 років тому. Це спільна присвята закарпатських музикантів чарівним галичанкам.

Поєднання минулого і сучасного у кліпі про Львів:

 

NATIVE ONE — Квіточка

Меланхолійно-мрійлива пісня про любов в різних містах, яка їх розвела, але вони продовжували кохати. Біль, який відчувається від розставання та намагання все повернути, взяти за руку, не відпустити

“Як глибоко зайшов цей смак… чи це вже післясмак?”

Пропонуємо вам визначити що це:

 

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору