Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Одна людина і жодного договору з пресою. У Болехові на піар не витрачаються

У Болехові на піар не витрачаються

Ще одна міська рада надала Інформатору відповідь на запит щодо коштів на висвітлення інформації про життєдіяльність громади. Йдеться про Болехів.

Як свідчить документ, підписаний керуючим справами міськвиконкому Іваном Івашківим, ані в поточному, ані в попередньому році Болехівська міська рада або її виконавчі органи не укладали договори про надання інформаційних послуг з газетами, телебаченнями чи іншими медіа.

Немає у міській раді й окремого структурного підрозділу, який би відповідав за інформаційну політику та зв’язки з громадськістю.

“Принагідно зазначаємо, що одним із обов’язків головного спеціаліста організаційного відділу виконавчого комітету Болехівської міської ради є висвітлення та розміщення інфорvації про важливі заходи та події на офіційному вебсайті міської ради та на сторінці у соцмережі Facebook”, — відповіли на запит.

Нагадаємо, за п’ять місяців цього року з бюджету Калуської громади сплатили медійникам вже 170 тисяч гривень. Платні публікації в засобах масової інформації виконавчий комітет Калуської міської ради оплачує регулярно.

А Долинська міська рада цього року уклала два договори на суму, що трохи перевищує 30 тисяч гривень. У 2023 році був майже аналогічний договір із газетою та під 200 тисяч гривень, передбачені телевізійникам.  Детальніше про це у статті — Скільки витрачає на піар Долинська міська рада?

Читайте також —

У Болехові чотири ліцеї можуть стати гімназіями, а дві філії хочуть ліквідувати. Громаду кличуть на обговорення
ФОТО ілюстративне

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору