Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Протистояння збірних Англії та Іспанії | Де дивитись фінал Євро-2024 сьогодні

Де дивитись фінал Євро-2024 сьогодні

Перемогу у головному матчі цього літа експерти прогнозують збірній Іспанії. Але чия майстерність зійдеться з футбольною удачею сьогодні? Фінальний поєдинок Євро-2024 відбудеться на “Олімпіаштадіоні” у Берліні. Початок — о 22:00 за київським часом.

Повідомляє Інформатор.

Між собою команди проведуть 28-й матч в історії. До цього 10 разів перемагали іспанці, 13 разів – англійці, а ще 4 поєдинки завершилися без переможця.

ДЕ ДИВИТИСЯ?

Подивитися фінальний матч Євро-2024 між збірними Іспанії та Англії можна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів.

В Інтернеті поєдинок ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Аудіотрансляцію фінального поєдинку чемпіонату Європи можна буде прослухати в прямому ефірі станції “Радіо Промінь” у FM-діапазоні.

ЯКИМ БУВ ШЛЯХ ДО ФІНАЛУ?

Зазначимо, що Іспанія вийшла до плейоф чемпіонату Європи з першого місця групи B, набравши максимальні 9 очок. Команда Луїса де ла Фуенте розбила Хорватію (3:0), обіграла Італію (1:0) та перемогла Албанію (1:0).

У 1/8 фіналу “Червона фурія” розгромила Грузію (4:1), у чвертьфіналі в екстратаймах вирвала перемогу над Німеччиною (2:1), а в півфіналі обіграла Францію (2:1).

Англія вийшли до плейоф Євро з першого місця групи С, заробивши 5 очок. Команда Гарета Саутгейта перемогла Сербію (1:0), але зіграла в нічию з Данією (1:1) та Словенією (0:0).

У 1/8 фіналу “Три леви” в екстратаймах обіграли Словаччину (2:1), у чвертьфіналі в серії пенальті вирвали перемогу у Швейцарії (1:1, пен. 5:3), а в півфіналі перемогли Нідерланди (2:1).

Нагадаємо, 26 червня збірна України зіграла свій третій поєдинок у рамках групового етапу Євро-2024. Нашим хлопцям не вдалося здолати збірну Бельгії. Нічия у паралельному матчі, як і сухі нулі проти Бельгії відправили нашу збірну додому.
ФОТО football24.ua

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору