Інформатор Калуш

ТРЕШ

Смертельна ДТП у Томашівцях: автомобіль в’їхав у бетонну електроопору

Смертельна ДТП у Томашівцях: автомобіль в'їхав у бетонну електроопору

Аварія трапилася вчора, 14 липня вдень. В автомобілі був водій та двоє пасажирів. У результаті один пасажир загинув на місці, другий — із численними травмами доставлений до лікарні.

Повідомляє Інформатор.

За даними поліції, після надходження повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Войнилівській територіальній громаді, на місце одразу були скеровані слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франкіській області та слідчо-оперативна група.

“Встановлено, що близько 14:00 в с. Томашівці, 49-річний водій автомобіля “Mersedes Benz 200”, мешканець Львівської області, на повороті гравійної дороги ліворуч, виїхав за межі проїжджої частини праворуч та допустив зіткнення із бетонною електроопорою.

Окрім водія в салоні іномарки було двоє пасажирів. 47-річний мешканець Львівщини, який сидів на задньому сидінні, від отриманих травм помер на місці ДТП. 60-річний пасажир, що сидів на передньому сидінні, отримав тілесні ушкодження та доставлений до Калуської ЦРЛ”, — деталізують правоохоронці.

За кермом водій перебував у стані алкогольного сп’яніння — 1,6 проміле показала експертиза. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3. ст. 286 – 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Поліцейські закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. За жодних обставин не сідайте за кермо напідпитку!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору